Implanturile dentare
Daca va lipsesc unul sau mai multi dinti si doriti sa mancati in continuare alimentele favorite, sa va mentineti capacitatea masticatorie si aspectul estetic natural sunteti candidat la implanturi dentare.

Un implant dentar inlocuieste radacina unui dinte absent si este constituit din titan pur, cu tratament special de suprafata pentru a mari aria de contact cu osul, cu o tolerabilitate biologica dovedita dupa multi ani de cercetare.
Citeste mai mult despre implanturile dentare ...
 
Procedura chirurgicala
Insertia unui implant dentar este o interventie chirurgicala care se desfasoara in cabinet, sub anestezie locala si dureaza mai putin de o ora. Dupa interventie pot aparea dureri postoperatorii care sunt insa de intensitate mai mica comparativ cu cele de dupa extractia dentara.

Citeste mai mult despre procedura chirurgicala ...
 
Ghid de ingrijire a implanturilor si protezei

Adaptat dupa: "How to take care of your implants and overdentures" McGill Universiy - 2005

Varianta pdf/printabila a acestei pagini o puteti descarca aici

Felicitari!
Tocmai ati primit o proteza pe implanturi dentare. In curand va veti intreba cum ati putut trai fara ea pana acum. Succesul pe termen lung al implanturilor depinde de abilitatea dumneavoastra de a le mentine curate.

Citeste mai mult despre cum sa-i ingrijesti implanturile si protezele pe implanturi dentare ...
 
Ghid de ingrijire a implanturilor dentare
Implanturile, ca si dintii naturali, au nevoie de ingrijire zilnica.

Zona cea mai importanta
in mentinerea integritatii unui implant este reprezentata de portiunea unde gingia intalneste titanul implantului si formeaza un „sigiliu biologic" cu rol de a proteja implantul dentar integrat in os de agresiunea microbilor prezenti in mediul bucal.
Citeste mai mult despre cum sa-ti ingrijesti implanturile dentare ...
 


Coordonam proiectul

ITI logo