Implanturile dentare
Daca va lipsesc unul sau mai multi dinti si doriti sa mancati in continuare alimentele favorite, sa va mentineti capacitatea masticatorie si aspectul estetic natural sunteti candidat la implanturi dentare.

Un implant dentar inlocuieste radacina unui dinte absent si este constituit din titan pur, cu tratament special de suprafata pentru a mari aria de contact cu osul, cu o tolerabilitate biologica dovedita dupa multi ani de cercetare.

Initial implantul este introdus in osul alveolar (maxilar sau mandibular) imediat postextractional sau dupa un anumit interval de timp. Daca nu exista suficient os pot fi efectuate diverse interventii chirurgicale de regenerare osoasa ghidata care vor imbunatati volumul osos pentru a permite insertia unui implant.

In trecut, stomatologii incercau sa inlocuiasca dintii absenti prin diverse metode: punti dentare, proteze partiale sau totale care de cele mai multe ori implicau sacrificiul unor dinti integri cu necesitatea slefuirii lor si efectuarea tratementelor de canal.

Implanturile dentare reprezinta o solutie la aceste probleme cu eliminarea anumitor complicatii specifice dentare, inclusiv al riscului cariilor dentare.


Sisteme de implanturi dentare utilizate de Dr. Corina Cristache si colaboratori in cadrul clinicii Concordia Dent Srl
:
 
 

Coordonam proiectul

ITI logo